Sommerhilsen fra Kristian

Sommerhilsen fra Kristian

Jeg har mistet en av de gode vanene mine i løpet av denne pandemien: å spille fotball. Før pandemien var det hver tirsdag og torsdag «lærerfotball» i Venneslahallen kl 14.40 til kl 16. En gjeng med mannfolk av ulikt kaliber som møttes til dyst. Det var supergøy!  

Nå har jeg ikke spilt fotball på 1,5 år (bortsett fra noen økter med barna). Jeg har heller ikke trent på andre måter. Fotball var min måte å trene på (alt annet er kjedelig).

Men i vinter slo det meg at det er jo fryktelig dumt å ikke trene. Spesielt med tanke på at det en gang skulle åpnes opp for breddeidretten igjen og da hadde jeg vært akterutseilt hvis jeg ikke gjorde noe. (Jeg må jo knuse gamlisene Per Erik Olsen og Kjetil Viland;)

Derfor begynte jeg å løpe på tredemølle mens dattera mi sov (❤️pappapermisjon). Kjedelig, men nødvendig. Nå er det blitt en god vane.    

På samme måte kan det kanskje være med våre åndelige liv? Pandemien har gjort at de gode kristne vanene forsvant. Regelmessige fysiske gudstjenester med sang, bønn og bibellesning ble borte. Selv om det var digitale tilbud så fikk du kanskje ikke koblet deg på? Ikke sånn ordentlig i hvert fall.

Vår mulighet er nå å re-starte de gode kristne vanene! Hva med å begynne nå i sommer? Ikke vente. Bare kjør på.

Gjør et comeback med Gud!

Jeg gir deg tre tips i tre nivå etter hvor mye du har kapasitet til. Hver så god!  

Tøff
- Les et bibelvers hver dag.

Tøffere
- Les to bibelvers hver dag

Tøffest
- Les tre bibelvers hver dag

Jeg ønsker deg alt godt! Bless. Hilsen Kristian.

PS: gleder meg til fotballkamp på Solstrand!
 
Ikke meldt deg på? Gjør det a! -> www.norkirkenvennesla.no/solstrand
Powered by Cornerstone