Gi

Her kan du opprette GIVERTJENESTE eller gi et ENGANGSBELØP via nett med Vipps eller kort og registrere for skattefradrag.

Vi har 2 hovedprosjekter for tiden:

1. Norkirken Vennesla – alt menighetsbyggende arbeid

Hoved giverprosjektet vårt heter NORKIRKEN VENNESLA og her går pengene til det generelle menighetsbyggendearbeidet: lønn til ansatte, barne og ungdomsarbeid, gudstjenester, drift, misjon og annet.

2. Norkirken Vennesla eiendom

Prosjekt nr to er til NORKIRKEN VENNESLA EIENDOM, som er drømmen vår om å kjøpe tomt og bygge et nytt bygg.

Øke månedlig beløp

Ønsker du å øke månedlig beløp kan du gjøre det på to måter:

Logg inn på Min Side hos Normisjon og juster beløpet selv. Har du ikke passord kan du trykke på «Ny bruker» og opprette en bruker og få tilgang. PS: Hvis du har et maks tak på denne avtalen i din nettbank, så husk å juster den opp.

Eller juster beløpet selv i din nettbank og send en mail til innsamling@normisjon.no med info om det nye beløpet du vil gi.

Her har vi laget et grundig dokument om givertjeneste som heter Grunnleggende tanker om givertjeneste (PDF fra Dropbox).

Har du spørsmål om givertjeneste - ta kontakt!
Kristian Nesbu Vatne

Kristian er ansatt i 70% med ansvar for forkynnelse, noe teknisk administrasjon, barn og familie. Han er i pappaperm frem til 1.juli og jobber kun 30% nå.

E-post: kristian@norkirkenvennesla.no