Personvernerklæring for Norkirken Vennesla

Personvernerklæring for Norkirken Vennesla

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.  

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til Kristian Nesbu Vatne: kristian (at) norkirkenvennesla.no.   

Medlemskap  

Fra våre medlemmer innhenter vi navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og e-post adresse. Disse opplysningene er grunnlag for å rapportere på antall medlemmer for å motta offentlig tilskudd til drift av organisasjonen. I tillegg trenger vi kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet. Når man melder seg inn i organisasjonen samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis medlemsblad, nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer mm Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger.  

Dåp 

Ved dåp innhenter vi navn på barnet, personnummer, fødested og info om foreldre. Om foreldre henter vi navn, personnummer, adresse og kirkesamfunnstilhørighet. For faddere henter vi info om navn, adresse og kirkesamfunnstilhørighet. Dette er for å kunne lage godkjente dåpsbekreftelser. Dåpsbekreftelse blir gitt foreldre. Informasjonen blir lagret for ettertiden i vårt digitale arkiv og i vårt manuelle papirarkiv. Infoen blir ikke delt med andre. Informasjon om dåp er en sensitiv personopplysning.  

E-post  

Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi e-posten i henhold til innhold og sletter den straks.  

Nyhetsbrev  

Som medlem hos oss kan du melde deg på som mottaker av vårt nyhetsbrev. For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev må du registrere din e-post adresse hos oss. Denne lagres i en egen database, deles ikke men andre og e-post adressen slettes når den ikke lengre er i bruk.  

Bruk av informasjonskapsler (cookies 

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.  

Påmelding kurs og arrangementer  

Via vår nettside og nyhetsbrev er det mulig å melde seg på turer. I tilknytning til dette samler vi informasjon som navn, alder og kontaktopplysninger i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet. Personopplysningene vil slettes etter endt arrangement. Vi innhenter egne samtykker for å kartlegge interesse og ønske om å motta invitasjon til nye arrangementer.  

 

Powered by Cornerstone