Releaskonsert med Salmeklang

Releaskonsert med Salmeklang

18.mars 2022 kommer deres etterlengtede tredjeplate, Syng i stille morgonstunder. Vi er heldige som får dem hit til oss søndag 13. mars.
SalmeKlang har siden oppstarten i 2008 begeistret publikum med sine nyskapende tolkninger av gamle salmer og sanger. Debutplata SalmeKlang ble utgitt i 2010, mens oppfølgeren Himmelveg kom i 2012. Nå er de endelige klare med sin tredje plate!
 
I oktober 2021 dro bandet til idylliske Kongshavn Studio like utenfor Kristiansand. Med sin faste studiotekniker Roald Råsberg bak spakene spilte de inn 10 salmer som nå er blitt til et album. Her er det både kjente og kjære salmer som Hellig, hellig, hellig og Blott en dag, og litt mer ukjent materiale som tittelsporet, Syng i stille morgenstunder, en nydelig salme med tekst av Elias Blix.
 
Lydbildet er umisgjenkjennelig SalmeKlang, med klanglige og melodiøse arrangement, men også med salmer i en mer rytmisk og leken drakt. Lydbildet er større, med store vokalpartier og syngende gitarlinjer, men også med rom til musikalske detaljer som kjennetegner SalmeKlang. Bandets visjon skinner tydelig gjennom alle arrangementene: å presentere salmene i en ny drakt slik at tekstene og melodiene får nytt liv for gamle og nye lyttere.
 
Mari Klingen – vokal
Per Erik Olsen - bass
Knut-Ingolf Brenna – gitar
Jo-Martin Grosås Nordbø – trommer og perkusjon
 
Inngang: 150,-
Powered by Cornerstone