Sommerhilsen fra Per Erik

Sommerhilsen fra Per Erik

God sommer kjære venner i Norkirken. Håper dere nyter late og fine dager i ferien. Vi er heldige som kan ha sommerferie i et land hvor vi har det så utrolig godt!

Jeg vil gjerne dele 2 gode tips til hva dere kan gjøre i sommerferien. Noe dere kan gjøre både på hytta, hjemme, i bilen eller på båttur. Det er 2 podcaster som jeg har lyttet mye til i det siste.

Bibelprat med Kurt.

Sommerhilsen fra Per Erik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her får du god hjelp til å lese Matteusevangeliet på en ny måte. Anbefales.

Dette skriver de selv om:

"Bibelprat med Kurt er en podkast som er en hjelp til oss vanlige bibelesere. I podkasten får du hjelp til å forstå og oppdage Bibelens rikdom og aktualitet. Hver episode i podkasten vil kommentere et kapitel fra Bibelen der vi vil stille spørsmål som en gjennomsnitlig bibeleser ville ha stilt."

 

Mannspodden - Jakten på mannsidentitet

Sommerhilsen fra Per Erik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det andre tipset mitt går til alle menn. Denne podcasten må dere høre.

Her er det så mye bra stoff for oss menn. Hvem er vi, hva kan vi egentlig, og hvorfor er vi så utrolig viktige i samfunnet, menigheten og ikke minst i familien! Her er det noe for alle menn i alle aldre.

Dette skriver de selv:

Vår tids menn lever i et krevende spenn mellom å være harde eller myke. Tidligere var maskulinitet noe mer opplagt, før budskapet ble at vi primært skulle være snille. Mange menn er forvirret. I dette spennet oppstår spørsmålet: Skal vi være løve eller pusekatt?
Med variert innhold basert på ekspertgjester og vanlige menns historier, vil Andreas Skjelde og Einar Helgaas sette mot i den norske mannen til å leve rakrygget - tro mot sin hensikt. Podden skjer i partnerskap med «Tro og Medier».

 

 

 

 

 

 

Ønsker dere en kjempegod sommer og gleder meg veldig til vi skal begynne å treffes igjen!!!

Hilsen Per Erik Olsen

Powered by Cornerstone