Ny ressurs: Videoserien «Identitet og seksualitet»

Ny ressurs: Videoserien «Identitet og seksualitet»

I høst ble en ny nettside publisert som inkluderer seks videoer for kristne ungdomsledere og menigheter om identitet og seksualitet. Flere organisasjoner har samarbeidet om ressursen.

Vi vet spørsmålene rundt identitet og seksualiet er vanskelige og mange er usikre på hva de skal mene i møtet med dette. Denne ressursen er lagt opp til undervisning og personlige historier på video, for så å samtale i grupper om temaene. 

Vi kommer til å sette opp tre kurskvelder i vinter hvor vi inviterer våre medlemmer og ledere til å se disse videoene med oss og samtale om dem.

Fra pressemeldingen

"Målet for videoserien er å inspirere ungdomsledere og kristne ledere til å gjøre den bibelske fortellingen om seksualitet til sin egen og utruste dem til å kunne samtale med tenåringer om seksualitet på en frimodig, trygg og klok måte.


Følgende temaer tas opp: disippelskap, en bedre historie (om seksualitet/ekteskap/singelliv), kjønn og identitet, homofilt samliv, porno og grenseoverskridende adferd. Hver video består av en intro med en samfunnsmessig og historisk kontekst, en undervisningsdel og til slutt formidler et menneske noe om hvordan han eller hun har erfart dette i eget liv.

Videoserien suppleres med tilleggsressurser og spørsmål til samtale."

Hvem står bak?

Normisjon/Acta, Misjonssambandet/Ung, NKSS (Laget), Ungdom i oppdrag, Indremisjonsforbudnet/Ung, Tro og Medier.

Se det nå

Du kan se videoene nå på nettsiden identitetogseksualitet.no

Powered by Cornerstone