KONFIRMANT I NORKIRKEN VENNESLA?

KONFIRMANT I NORKIRKEN VENNESLA?

Her er litt mer info om konf.året 23/24.

HVA INNEBÆRER DET Å VÆRE KONFIRMANT HOS OSS?

Vi ønsker at konfirmantene skal få gode venner og et trygt miljø i Norkirken, og så drømmer vi om at de skal bli kjent med Jesus, og få en relasjon med ham. Derfor møtes vi ofte, og vi forventer at konfirmantene deltar på onsdager, lørdager og turer.

Gjennom året har vi undervisning som skal gi en grunnleggende innføring i den kristne tro. Vi tar utgangspunkt i konfirmasjonsopplegget "Smak og Se". Vi møtes til Smak og se annenhver onsdag fra kl 19 til 21. På samlingene har vi mat og fellesskap, undervisning og grupper. I gruppene er det rom for undring og vi kan dele tvil og tro. 

Annenhver lørdag er det Refill, ungdomsmøtene våre, med lovsang, tale, underholdning, leker, kiosk og henging. Her er konfirmantene delaktige i det som skjer, og får ulike tjenester de kan være med på. 

Det vil også være mulig å få arbeidstrening på vår kafé i sentrum, HJERTEROM.

Vi har tre obligatoriske turer. Bli-kjent-tur til Solstrand, 25.-27.august, hvor ungdommene er sammen med hele menigheten, og så Refill-tur høst og vår. Vi reiser også på ungdomsfestivalen Impuls i Stavanger i januar, for alle som vil bli med.

 

HVA KOSTER DET, OG HVORDAN MELDER MAN SEG PÅ?

Å være konfirmant hos oss, koster 2500,-

Da er alt inkludert, av medlemskap, materiell, mat, turer og tilstelninger, BORTSETT fra Solstrand-turen (og eventuelt Impuls).

Vi ønsker i utgangspunktet å gi alle plass, men velger likevel å sette en begrensning på rundt 20-25 stk pr år for å kunne legge til rette for best mulig samhold i gruppa og oppfølging av den enkelte.

 

NOEN VIKTIGE DATOER

Torsdag 4.mai klokka 18 - INFOMØTE OM KONF-OPPLEGGET I KAFÈ BEDEN

Onsdag 16.august klokka 19 - FØRSTE MØTE MED KONFIRMANTENE OG FORELDRE

Lørdag 11.mai 2024 - KONFIRMASJON

 

Kom på infomøtet og få all informasjon du trenger der, samt mulighet til å treffe andre foreldre og få svar på det du måtte lure på:)

Powered by Cornerstone