Vi ønsker flyktninger fra Ukraina varmt velkommen!

Vi ønsker flyktninger fra Ukraina varmt velkommen!

Lørdag kveld (30.4) kommer det flykninger til oss i Norkirken. Vi vet enda ikke hvem, men regner med at det blir 2- 3 familier. Vil du være med å hjelpe?

Det kommer en buss med 40-50 mennesker direkte fra Ukraina, de skal få husrom via ulike menigheter i Kr sand og hos oss. Dette er et samarbeid mellom Normisjon og «Beveg byen» i Kristiansand.

Våre familier skal bo i Holtet og Smååsane, og mange er nå i sving med å få på plass møbler, utstyr og det de måtte trenge. Foreløpig er det vi som har ansvaret, men vi har kontakt med leder av Ukraina prosjektet i kommunen, og arbeider for å få det formelle i orden. Men det fremste fokuset her og nå er å ta imot mennesker i nød.

Vern

Vi har også på plass venneteam rundt de som kommer, og håper og ber om at møtet med oss og bygda skal oppleves trygt og godt. At de finner seg til rette, får venner og får det så godt som mulig den tiden de skal være her.

Dette er mennesker som har fått forferdelige opplevelser som preger dem for livet. Vi må trå varsomt inn med stor respekt, og forstå at både kultur, språk og erfaringer gjør at det kan ta tid å falle på plass.

Takk!

Dette gjør vi som menighet i fellesskap, og det er rørende å se hvor mange av dere som på ulike måter bidrar allerede. Tusen takk for dugnadsinnsats, levering av utstyr, pengegaver og forbønn! Samtidig vet vi at det er nå jobben for alvor begynner.

Vil du bli med?

Vi setter pris på fortsatt forbønn og innsats på ulike områder. Ta gjerne kontakt med Anne på mobil 99392404 hvis du har spørsmål eller ønsker å bidra.

Gi penger?

Ønsker du å støtte økonomisk, kan du vippse til Norkirken Vennesla/kollekt: 54839, mrk gaven «Ukraina».

La oss sammen få lov til å være til velsignelse!

 

 

Powered by Cornerstone