Konfirmasjon 2021-2022

Går du i 9. klasse og skal konfirmere deg? Eller kjenner du noen som skal det? Da er du/dem hjertelig velkommen til å gjøre det hos oss!

Påmelding og betaling skjer på Checkin.no.

LITT OM OPPLEGGET

Vi har to mål med konfirmasjonsopplegget i Norkirka Vennesla: opplæring i den kristne tro og at ungdommene blir en del av ungdomsmiljøet.

Selve konfirmasjonsdagen er lørdag 14. mai 2022 (Hvis det blir over 30 konfirmanter, må vi også ha en konf.gudstjeneste på søndag 15. mai), men før den tid har dere forhåpentligvis vært gjennom et fint år sammen.

Konfirmantene følger opplegget i Refill. De har samlinger annenhver onsdag kl 19-21, og deltar på RefillGudstjeneste ca annenhver søndag kl 19-21. Her skal de også ha en eller annen form for tjeneste/oppgave. En lørdag i måneden er det RefillLørdag med ulike lavterskelarrangement som kafe, dogeball, båltur, filmkveld o.l.

I løpet av året legger vi opp til 3 obligatoriske turer. En bli-kjent-tur på UngdomsCamp sammen med hele menigheten. På høsten vil det bli en høsttur med Refill. Så blir det en tur på våren.

Deltagelse i konfirmantopplegget her i Norkirken Vennesla koster 1000 kr. Dette er med på å dekke noe av materiell, administrering og mat på samlinger. Betaling for turer kommer i tillegg.

HAR DU SPØRSMÅL?

Ta kontakt med Ole Martin Jansen: 995 93 938 eller olemartin@norkirkenvennesla.no

Påmelding og betaling skjer på Checkin.no.